RAFEL NADAL PRESENTA EL SEU LLIBRE “QUAN ÉREM FELIÇOS”

El passat dissabte, dia 24 de novembre,  a les 11:00, Rafel Nadal va fer la presentació del seu llibre “Quan érem feliços” a la biblioteca Pere Caner de Calonge.

Va resultar un acte tan interessant com amè, hi havia gran nombre d'assistents, la majoria havien llegit el llibre ja que no van parar de fer comentaris i preguntes que l’autor contestava amablement d'una manera molt planera i sense presses.

L’acte es va allargar fins quasi dues hores i semblava que encara no en teníem prou. Ens hi vam trobar un grup d'amics de la tertúlia de la biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós i a tots ens va agradar molt.

Vàrem coincidir en que seria una bona idea que les dues biblioteques organitzessin actes conjunts.

Recordeu que “Quan érem feliços” es el llibre triat per a comentar el proper dilluns 3 de desembre, serà una bona tertúlia!





Llibre comentat a la tertúlia del dia 3 de desembre de 2012

Quan érem feliços       Rafel Nadal


Text de contraportada
Basada en les peripècies d’una família nombrosa de dotze germans a la Catalunya de postguerra, Quan érem feliços és una història real plena d’emocions, d’humor i de tensions en la qual l’autor evoca en primera persona els paisatges de la seva infantesa. Un recorregut de vegades íntim i de vegades panoràmic, gairebé cinematogràfic, ple d’imatges poderoses dels carrers del Barri Vell de Girona, l’estiueig a la Fosca, els setembres a pagès al mas d’Aiguaviva i els anys d’internat al Collell.