Llibre proposat per la tertúlia de l'1 de juny 2015
Comptarà amb la presència de l'autor.

TOTES LES ESTACIONS DE FRANÇA   Oriol Ponsatí-Murlà

Sinopsi:
«Troben vint quilos d’or en un tren regional al sud de París i ningú els ha reclamat». Un escriptor real i un altre de fictici llegeixen aquesta notícia al diari i pensen que aquest seria un bon tema per a una novel·la. Com ha pogut arribat una maleta carregada d’or en un tren? Qui se la pot haver descuidat? O potser algú l’ha abandonat expressament? En quines circumstàncies? Per quins motius?
Tots aquests interrogants generen una combinatòria infinita de possibilitats narratives que són explorades i explotades a Totes les estacions de França, un brillant joc literari que encreua diversos temps, enfocaments i personatges a la recerca d’una novel·la total o qui sap si d’una antinovel·la.
L’autor:
Oriol Ponsatí-Murlà (Figueres, 1978). Doctor en filosofia, editor, traductor, rapsode i antipianista. Professor associat de filosofia antiga a la Universitat de Girona i director d’Edicions de la Ela Geminada. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació com El Punt, El País, La Vanguardiao el diari Ara.Ha traduït al català obres de Denis Diderot, Gianni Vattimo o Igor Stravinski. No ha fet ni té previst de fer cap màster.