RAFEL NADAL PRESENTA EL SEU LLIBRE “QUAN ÉREM FELIÇOS”

El passat dissabte, dia 24 de novembre,  a les 11:00, Rafel Nadal va fer la presentació del seu llibre “Quan érem feliços” a la biblioteca Pere Caner de Calonge.

Va resultar un acte tan interessant com amè, hi havia gran nombre d'assistents, la majoria havien llegit el llibre ja que no van parar de fer comentaris i preguntes que l’autor contestava amablement d'una manera molt planera i sense presses.

L’acte es va allargar fins quasi dues hores i semblava que encara no en teníem prou. Ens hi vam trobar un grup d'amics de la tertúlia de la biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós i a tots ens va agradar molt.

Vàrem coincidir en que seria una bona idea que les dues biblioteques organitzessin actes conjunts.

Recordeu que “Quan érem feliços” es el llibre triat per a comentar el proper dilluns 3 de desembre, serà una bona tertúlia!





3 comentaris:

  1. Bon dia,
    La tertúlia de dissabte passat a Calonge amb en
    Rafel Nadal, per a mi va ser molt interessant, amena i semblava que en Rafel fos un tertulià del nostre grup. Em va passar el temps molt ràpid.
    El proper dilluns podrem comentar el llibre i els que vam estar a Calonge, els comentaris d'en
    Rafel Nadal.
    Molt bona l'experiència i estaria bé poder organitzar, les dues biblioteques, més actes com aquest

    ResponElimina
  2. Opinions ben contrastades a la tertúlia d'ahir: des dels qui van trobar que era un llibre banal, sense cap reflexió sobre la realitat que exposa, als qui van considerar-lo exhibicionisme pedant d'una classe burgesa, fins als qui el van trobar un retrat delicat d'una família i d'un temps expressat una llengua planera però ben treballada. Per mi, ha estat una lectura molt agradable. La intensitat dels records que m'ha suscitat a partir de persones, de llocs i de fets coneguts que hi apareixen no em permeten de fer-ne una valoració literària prou objectiva.

    ResponElimina
  3. Records de paissatges d'una infancia llunyana i alhora tant propera. Presa de conciència de que la meva infància no va tenir res a veure amb la infància retratada en el llibre de Rafel Nadal..... potser perque jo no pertanyo a la classe burgesa.
    Però tinc que destacar que el llibre em va agradar bastant, de lectura fàcil i amena.
    Fins la propera!

    ResponElimina