Llibre proposat per la tertúlia del dia 6 de maig 2013
La meva família i altres animals.  Gerald Durrell     Ed. Empúries. 2008
Sinopsi:
Convertida ja en un clàssic universal, La meva família i altres animals narra les peripècies d'una família insòlita, desbaratada i molt poc convencional que decideix abandonar la grisa i plujosa Anglaterra per instal·lar-se a l'assolellada i paradisíaca illa grega de Corfú. Entre la fauna de l'illa que estudia l'autor, aleshores un jove aprenent de científic, hi trobarem els excèntrics i originals membres de la seva família, en un relat intel·ligent, ple de sentit de l'humor i d'una particular tendresa.
Segons Lawrence Durrell, el cèlebre escriptor del Quartet d'Alexandria, el seu germà Gerald va enriquir la literatura universal amb un llibre veritablement còmic, una "obra mestra d'humor, alegria i poesia".

Gerald Durrell va nèixer a Jamshedpur, India, el 1925. La seva família, que havia tornat a Anglaterra tres anys més tard, va viure a l'illa grega de Corfú entre el 1934 i el 1939. Gerald Durrell va estudiar zoologia i ha esdevingut un naturalista d'anomenada universal. És autor de més de trenta llibres, el més famós dels quals és La meva família i altres animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada